Noordse leveringen

100% dekking van de noordse markt.

Leiders in Scandinavische pakketdiensten – niemand verslaat ons op ons eigen terrein.

Direct Link heeft een belangrijk concurrentievoordeel in Scandinavië, aangezien we volledig eigendom zijn van PostNord, de toonaangevende leverancier van logistieke oplossingen van, naar en binnen de Scandinavische regio, ontstaan door de fusie tussen Post Denmark en Sweden Post. Dit leidt tot snellere en nauwkeurigere verwerking en maakt Direct Link uw aangewezen partner voor leveringen naar Zweden, Finland, Noorwegen en Denemarken.

Leveringen aan Scandinavië:  100% dekking van de Scandinavische markt. Ons Last-Mile-netwerk stelt ons in staat om uw pakketten binnen één dag in grote steden en binnen twee dagen in andere steden af te leveren.

Grootste netwerk van servicepunten: we kunnen uw pakketten rechtstreeks in de brievenbus van de ontvanger bezorgen, of de klant kan ervoor kiezen het pakket op te halen bij een van onze meer dan 8000 door Scandinavië verspreide lokale servicepunten.

Volledige tracking: we bieden volledige tracking van bestellingen en sturen u een melding voor deze afgeleverd worden. We bieden bezorgingsstatusmeldingen in de lokale taal per sms en e-mail.

Retouren: geïntegreerde oplossingen voor retouren en niet te bezorgen pakketten. Keuze uit retourzendingen via servicepunt of thuis ophalen.

Klantenservice:

als we zeggen dat u, onze klanten, op de eerste plek staan, menen we dat echt. Dit is wat u als Direct Link-klant van ons mag verwachten. Klant worden van Direct Link betekent dat u een fijne klantervaring tegemoet gaat!Vraag een offerte aan!

Beschrijf uw behoefte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Door uw verzoek in te dienen, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Direct Link. Lees meer over hoe we uw informatie beschermen in ons privacybeleid.

Nordic verzending gemakkelijk gemaakt

Wij bieden u de beste Scandinavische bezorgdiensten

Wij hebben de Scandinavische oplossing die u nodig hebt.

MyPack is snel, flexibel, veilig en volledig te volgen. Het is handig voor u en populair bij uw klanten, en biedt de ultieme gelokaliseerde ervaring voor pakketten die uit het buitenland aankomen.

Scandinavische brievenbusbezorging

Bezorgt uw pakketten tot 3 kg rechtstreeks in de brievenbus van de ontvanger. Eenvoudig voor u, praktisch voor uw klant.

MyPack Home - levering tot aan de deur

Verzend artikelen tot 35 kg flexibel en consumentvriendelijk tot aan de deur van de ontvanger. MyPack Home is een eenvoudige deur-tot-deur bezorgoptie voor e-commercebedrijven die consumenten in Scandinavië en de rest van Europa willen bereiken.

MyPack Collect

Voor wie zijn zending liever bij een servicepunt ophaalt, hebben we MyPack Collect in het leven geroepen. Beschikbaar voor pakketten tot 20 kg.

Vraag een offerte aan!

Beschrijf uw behoefte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!