International Shipping by Direct Link

International Shipping To the World At the Best Price

Wij maken internationaal bezorgen gemakkelijk.

Als onderdeel van PostNord, de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en geografische dekking in de Scandinavische landen, zijn wij bij Direct Link specialisten in klantspecifieke bezorgoplossingen en de distributie van e-commerce goederen naar waar ook ter wereld. Voor ons betekent wereldwijde leveringen dat we elk huis in elk deel van de wereld bereiken. We zijn sinds 1986 internationaal actief en kennen de mensen, de systemen en de wegen ertussen.
Leveringen aan Scandinavië: 100% dekking van de Scandinavische markt. Ons Last-Mile-netwerk stelt ons in staat om uw pakketten binnen één dag in grote steden en binnen twee dagen in andere steden af te leveren.
Grootste netwerk van servicepunten: we kunnen uw pakketten rechtstreeks in de brievenbus van de ontvanger bezorgen, of de klant kan ervoor kiezen het pakket op te halen bij een van onze meer dan 8000 door Scandinavië verspreide lokale servicepunten.
Volledige tracking:  we bieden volledige tracking van bestellingen en sturen u een melding voor deze afgeleverd worden. We bieden bezorgingsstatusmeldingen in de lokale taal per sms en e-mail.
Retouren: geïntegreerde oplossingen voor retouren en niet te bezorgen pakketten. Keuze uit retourzendingen via servicepunt of thuis ophalen.
Klantenservice: als we zeggen dat u, onze klanten, op de eerste plek staan, menen we dat echt. Dit is wat u als Direct Link-klant van ons mag verwachten. Klant worden van Direct Link betekent dat u een fijne klantervaring tegemoet gaat!

Vraag een offerte aan!

Beschrijf uw behoefte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Eenvoudig verzenden

Wij bieden u de beste wereldwijde bezorgopties

Nordic MyPack Services

We weten dat er geen gestandaardiseerde behoeften zijn bij leveringen. Daarom nemen we geen genoegen met gestandaardiseerde oplossingen. Dankzij een breed scala aan pakketdiensten, garanderen we een oplossing die past bij uw behoeften.

Merchandise Mail Plus met Direct Link

U maakt gebruik van het bereik en de efficiëntie van het wereldwijde postsysteem, waarmee uw artikel veilig en gemakkelijk in de brievenbus van uw klant wordt afgeleverd.

Landelijke Tracking

U en uw klant krijgen bevestiging van Direct Link dat het artikel is ontvangen voor verdere verwerking. Bezorging wordt praktisch gemaakt voor uw klant. Als artikelen te groot zijn voor de brievenbus, worden deze naar een plaatselijk postkantoor of servicepunt gestuurd, waar ze afgehaald kunnen worden.

Complete Tracking

Met deze keuze krijgt u nog meer functies. Dit geeft u end-to-end tracking naar de meeste belangrijke bestemmingen wereldwijd en, indien nodig, een leveringsbevestiging. Artikelen worden afgetekend door de klant. Ofwel bij een servicepunt, of bij hen thuis of op kantoor.

Toegevoegde waarde met advertenties

Wanneer u de Merchandise Mail Plus-dienst van Direct Link gebruikt, kunt u gepersonaliseerde advertenties opnemen in uw email-tracking-alerts.