Internationale leveringen

Ongeacht de bestemming, wij vinden de weg.

Wij maken internationaal bezorgen gemakkelijk.

Als onderdeel van PostNord, de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en geografische dekking in de Scandinavische landen, zijn wij bij Direct Link specialisten in klantspecifieke bezorgoplossingen en de distributie van e-commerce goederen naar waar ook ter wereld. Voor ons betekent wereldwijde leveringen dat we elk huis in elk deel van de wereld bereiken. We zijn sinds 1986 internationaal actief en kennen de mensen, de systemen en de wegen ertussen.

Wereldwijd netwerk: we leveren dagelijks aan meer dan 190 landen en wekelijks aan elk land wereldwijd. Wij beheren uw leveringen, ongeacht de bestemming.

Verzending: we leveren meer dan 62 miljoen artikelen per jaar.

Nauwkeurige tracking: we bieden complete trackingdiensten, zodat u en uw klanten te allen tijde de exacte locatie van de pakketten weten.

Scherpe prijzen: kosteneffectieve verzendoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Klantenservice: als we zeggen dat u, onze klanten, op de eerste plek staan, menen we dat echt. Dit is wat u als Direct Link-klant van ons mag verwachten. Klant worden van Direct Link betekent dat u een fijne klantervaring tegemoet gaat!

Vul het formulier in en we nemen contact op met de beste oplossing voor uw leveringen!

Vraag een offerte aan!

Beschrijf uw behoefte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Door uw verzoek in te dienen, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Direct Link. Lees meer over hoe we uw informatie beschermen in ons privacybeleid.

Eenvoudig verzenden

Wij bieden u de beste wereldwijde bezorgopties

Eenvoudig verzenden

Wij bieden u de beste internationale bezorgopties

Merchandise Mail Plus met Direct Link

U maakt gebruik van het bereik en de efficiëntie van het wereldwijde postsysteem, waarmee uw artikel veilig en gemakkelijk in de brievenbus van uw klant wordt afgeleverd.

Landelijke Tracking

U en uw klant krijgen bevestiging van Direct Link dat het artikel is ontvangen voor verdere verwerking. Bezorging wordt praktisch gemaakt voor uw klant. Als artikelen te groot zijn voor de brievenbus, worden deze naar een plaatselijk postkantoor of servicepunt gestuurd, waar ze afgehaald kunnen worden.

Complete Tracking

Met deze keuze krijgt u nog meer functies. Dit geeft u end-to-end tracking naar de meeste belangrijke bestemmingen wereldwijd en, indien nodig, een leveringsbevestiging. Artikelen worden afgetekend door de klant. Ofwel bij een servicepunt, of bij hen thuis of op kantoor.

Toegevoegde waarde met advertenties

Wanneer u de Merchandise Mail Plus-dienst van Direct Link gebruikt, kunt u gepersonaliseerde advertenties opnemen in uw email-tracking-alerts.

Vraag een offerte aan!

Beschrijf uw behoefte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!